ÇEKEREK BELEDİYESİ MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT TERM...

ÇEKEREK BELEDİYESİ MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT TERMİNAL İÇERİSİNDEKİ OTELİN İKİ YILLIK KİRA İHALE İLANI

1 Ağustos 2024

ÇEKEREK BELEDİYESİ

MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT TERMİNAL İÇERİSİNDEKİ OTELİN

İKİ YILLIK KİRA İHALE İLANI

1-      İlçemiz Bahçelievler mahallesi terminal içerisinde 293 ada 11 parsel'de terminal dükkanlarının üzerinde bulunan işyerinin otel olarak kullanılmak şartıyla 2886 sayılı kanununun 45.46.47 maddesine istinaden açık artırma usulü ile iki yıllığına kira ihalesi yapılacaktır.

2-     Bu işe ait kira ihalesi 16.08.2024 Cuma günü saat 11:00’de  Belediye Encümen toplantı salonunda encümen huzurunda yapılacaktır.

3-     Bir ( 1 )Yıllık Kira bedeli 300.000,00 TL olarak belirlenmiştir, ikinci yıla ait kira tutarı Belediye encümenince belirlenecektir. İhaleye iştirak edebilmek için iştirakçiler % 3 Geçici teminat 9.000,00TL ve 20.000,00TL ek teminat ile birlikte 29.000,00TL teminat oranında geçici teminatı Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne yatırarak dekontu idaremize sunacaklardır.

4-      İHALEYE KATILIM İÇİN İBRAZI GEREKLİ BELGELER:

A-GERÇEK KİŞİLERİN:

a-İş veya Kanuni ikametgah adresini gösterir belge,

b-Geçici Teminat dekontu veya makbuzu,

c-İhale ile ilgili dilekçe,

ç-Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

d-Başkası adına vekil olarak katılanların Noterden onaylı vekaletname örneği ve Noterden onaylı imza sirküleri örneğini komisyona vereceklerdir.

B-TÜZEL KİŞİLERİN:

a-Gerçek kişilerden istenilen (a),(b),(c),(ç),(d) bentlerinde yazılı belgelerin yanında, ayrıca

b-Şirket adına katılanların, Noterden tasdikli imza sirküleri ve yetki belgeleri,

c-Mevzuat gereği kayıtlı olduğu odadan yılı içerisinde alınmış oda kayıt belgesi,

d-Şirket ortaklarının isimlerini belirtir Ticaret ve sicil gazetesi.

e) İş veya kanuni ikametgâh adresi gösterir belge sunacaklardır.

DİĞER İLANLAR