BİLGİLENDİRME DUYURUSU

BİLGİLENDİRME DUYURUSU

20 Nisan 2020

İlçe merkezi Atatürk Bulvarı D805 Karayolunda bulunan orta refüjlerin vatandaşlar tarafından izinsiz ve kontrolsüz açılması sebebiyle Karayolları 6. Bölge müdürlüğü tarafından Trafik Emniyeti, can ve mal güvenliği gerekçesiyle Proje ve standarları gereği kapatılmıştır. İlçe Merkezimizde Atatürk Bulvarında bulunan D805 Karayolunun Karayolları ağından belediyemize geçmesi hususunda karayolları projesinin tamamlanmasını beklemekteyiz. Henüz asfaltlama ve kaldırım çalışmaları projesi ve standartları bakımından tamamlanmadığı, Çevre yolumuzunda karayolu ağına göre standartlarının yükseltilerek Yapımı devam eden Sorgun Çekerek yolunun akabinde yapımına devam edileceğinden bu projelerimizin bitmesine müteakiben ilçe merkezimizde bulunan D805 Karayolunun Belediyemize geçmesi işlemlerine başlayacağız. Şuanda Karayolları ağında bulunması hasebiyle orta refüjlere izinsiz açılan kavşaklar proje gereği karayolları tarafından kapatılmaktadır.